Red Bull EWKND är en nystartad festival i Stockholm med fokus på gaming, esport, musik och workshops. Mellan den 1-3 November utspelade sig över 20 events, allt från turneringar till meet the pro's.

För att besökarna på ett smidigt sätt skulle få ut det mesta av festivalen så byggde Third Act en mobilapp för iOS och Android. I appen kunde gamers hitta alla events, skapa sitt eget schema, hänga med i senaste nytt och följa livestreams via twitch.

Men vi nöjde oss inte där.

Vi introducerade även en typ av skattjakt i appen. Besökarna fick notiser när "loot crates" hade droppats och kunde via kartan i appen ta sig dit så fort som möjligt. Genom att scanna en QR kod vann man innehållet.

"Vi tog hjälp av de kreativa snillena på Third act för att skapa ett annorlunda inslag på vår rekryteringssite. De hjälpte oss sätta upp en Bot som kan diskutera jobbmöjligheter med jobbsökande och rekryteringsbehov med arbetsgivare. Det är en feature vi är stolta över, som sticker ut och som vi tillsammans med Third act ser fram emot att bygga vidare på."

- Eric Öholm, CEO Skills & Talent


Vill ni skapa en app för ert event?
Kontakta oss